Concode

Contact

ConCode is een samenvoeging van twee activiteiten waar ConCode zich in specialiseert: Con- staat voor consultancy en -Code staat voor coderen. Met deze twee specialisaties willen wij samen met jou werken aan het “Bouwen van mogelijkheden”.

Dit doet ConCode door te luisteren en vervolgens met creatieve en persoonlijke benadering tegemoet te komen aan de wens. Wij handelen altijd vanuit onze waarden.

Onze waarden liggen ten grondslag aan onze identiteit en op basis hiervan handelen wij ook. Onze waarden dragen wij niet alleen uit, zij gelden ook voor onze interne onderlinge handelen.

Loyaal Creatief Samenwerken

Loyaal

Jullie relatie met ConCode is een relatie op basis van vertrouwen. Deze duurt wat ons betreft tot aan het oneindige. Jouw verwachtingspatroon moet reëel zijn. Daar zorgt ConCode voor en daar handelen we naar.

Naar boven

Creatief

Wij creëren methodes of applicaties zodat ze passen bij jouw bedrijfsprocessen en jou in staat stellen om te groeien. Wij zijn voor jullie bezig met morgen, overmorgen, volgende week, volgende maand, volgend jaar en de jaren daarna. Wij dagen onze relaties en onszelf uit. Welke manieren zijn er om de reis naar A naar B te maken? De weg naar Rome hoeft niet altijd hetzelfde te zijn.

Naar boven

Samenwerken

ConCode biedt de mogelijkheden en de kaders. De keuze is altijd aan jou als klant. Alles wat we doen, dat doen we samen. Daarbij doet eenieder wat het beste bij hem of haar past. Met elkaar draagt elk van ons een stukje verantwoordelijkheid om de resultaten te behalen.

Naar boven