Carrière bij ConCode

Als je kiest voor ConCode, kies je voor jezelf. Bekijk hieronder een aantal van de vele voordelen van het werken bij ConCode.

 

Wil jij samen met ons en onze klanten het verschil maken?

Onze vacatures

ConCodeCultuur

Bij ConCode werken wij met een hecht en een professioneel team. Er is een balans in welzijn en welvaart. Samen met de klant en de overige betrokkenen leveren wij creatieve oplossingen. Je krijgt de vrijheid om te werken zoals jij dat graag wilt waarbij het resultaat centraal staat.

Onze Kernwaarden Contactgegevens

Onze vacatures

Wij breiden ons diverse en samenhangend team graag uit. Kijk gerust of 1 van de vacatures je aanspreekt. Spontane sollicitaties zijn ook welkom, vanuit onze creativiteit kunnen we een wederzijds geweldige match maken. Wij sturen altijd een reactie!

Spontane Sollicitatie

Development

Wat ga je doen?

Je bouwt maatwerk software met en voor de klanten. Dit varieert van nieuwe functionaliteiten in een applicatie, tot koppelingen en volledige webapplicaties. 

Hoe ga je dat doen?

Je luistert naar wat de klant zegt en adviseert wat de klant nodig heeft. Voor onze werkwijze hanteren we de AIR Methode. Een agile benadering met de voordelen van Scrum en de zekerheden van concrete afspraken.

Waarmee ga je dat doen?

Je krijgt van ConCode een geschikte laptop. Daarop maak gebruik van de bekende Microsoft technologieën zoals C#, .NETcore en MS SQL.

Wie gaat jou helpen?

Dit doe je gezamenlijk met het team. Je werkt met alle betrokkenen van het project samen: de klant, de product owner, de developers en leveranciers.

Waar ga je dat doen?

Je bent bij ConCode vrij in je locatiekeuze. Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken, bij de klant op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens projecten is de klant hierin leidend en ConCode faciliteert. 

Waarom kies je voor ConCode?

Zoals je wellicht al hebt gelezen zijn er een aantal voordelen om bij ConCode te werken en we hebbe hebben er nog een aantal:

  • Wij zorgen voor een balans op je werk zodat jij voldoende tijd en rust hebt voor je privé leven.
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het motiveren en stimuleren van mensen en daar zijn wij goed in.
  • Wij sturen op resultaat en jij bepaalt hoe je het doet.
  • Wij investeren in jou door gezamenlijk af te spreken wat je nodig hebt om je te ontwikkelen. Dit kan vakinhoudelijk of juist persoonlijk zijn. Hiervoor heb je een leuke band met je persoonlijke coach.
  • Als je bij ons begint dan kies jij je eigen bureau plant en geef je die een naam.
  • Jij krijgt van ons een Steam, PS+ of Xbox live tegoed als jij een dag per kwartaal vrijwilligers werk doet.
Solliciteer!

Business consultancy

Houd deze in de gaten!

Operations

Houd deze in de gaten!

Maak het verschil!

Enthousiast geworden over onze propositie? ConCode kan je per direct aan het team toevoegen.

Jazeker! Ik stuur meteen mijn CV